Sire Eddy ter adoptie

Mijn naam is Sire Eddy maar iedereen noemt me gewoon Eddy hoor 😊

 

Ik ben een prachtige, knappe, gele tijger reu en ik heb in april mijn derde verjaardag gevierd. Door medische omstandigheden in ons huisgezin ben ik genoodzaakt om een nieuwe thuis te zoeken. Momenteel verblijf ik in West-Vlaanderen.

Lees meer »

TJ ter adoptie

Hallo allemaal,

 

Ik ben TJ, een vrolijke lieve manteldoggendame en ik word in september 2 jaar. Ik ben een echte knuffelkont en een allemansvriend.

Verder ben ik heel goed in graven en dat is best handig als je je eigen waterput wilt hebben. Van handdoeken maak ik graag reepjes en een doos oud papier verwerk ik vakkundig tot confetti.
 

Waarom sta ik dan ter adoptie zou je denken?
Het probleem is dat in mijn huis (West-Vlaanderen) ook een Engelse Cocker Spaniel woont en wij echt geen vriendjes zijn.

Lees meer »

Luna ter adoptie

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Luna en ik ben een heel knap (geholpen) doggenmeisje van 2,5 jaar jong.

Mijn huidige baasjes noemen mij een echte Scooby-Doo. Een grote heldin op sokken. Van kinderen schrik ik niet zo snel. Maar die zijn ook niet zo groot als volwassenen.

Maar van vreemde volwassenen kan ik soms een beetje schrik hebben. Helemaal als ik onverwacht een aai over mijn knappe kop krijg.

Ik zal dan van schrik beginnen met blaffen en hoop dan dat mijn baasjes in actie komen.

 

Lees meer »

Pumba en Maya ter adoptie

Dag iedereen,

ik ben Maya een knappe meid en ik woon samen met mijn beste vriend Pumba, maar door omstandigheden zijn wij samen opzoek naar een nieuwe thuis, maar zeker samen, want Pumba kan echt niet zonder mij. Momenteel wonen we in België.

Ik stel je jullie eerst mijn beste vriend Pumba voor en dan mezelf.

Pumba viert zijn 4de verjaardag in december. Het is een echte knuffelbeer, maar soms heeft hij schrik en is hij verlegen. Hij heeft enkel mijn steun en gezelschap nodig, hij houdt er echt niet van alleen te zijn. Ik geef hem rust. Hij loopt mooi mee aan de leiband, maar durft trekken als hij een andere hond ziet, behalve als de andere hond dominant is, dan toont hij zijn angst. Hij is soms grappig als hij vrij mag rondlopen. Hij houdt niet van autoritjes. Hij heeft geen problemen met mensen als je hem de tijd geeft om zich aan te passen. Katten zijn helemaal geen probleem.

Lees meer »

Druppel ***GERESERVEERD***

Hoi allemaal!

Ik ben Druppel, een knap harlekijn meisje van anderhalf jaar. Sommigen zullen mij vast herkennen en denken "huh? Druppel was toch al herplaatst?" Dat klopt, ik was maar eventjes bij een heel lief adoptiegezin. Daar was ook een Basset dame aanwezig die ik tijdens de date heus wel aardig vond. Maar ja, eenmaal daar in huis, tsja, toen liet ik toch wel zien dat ik een hele dominante jongedame ben, die vind dat alles op mijn manier moet gebeuren. En dan kan ik venijnig uit de hoek komen hoor!Daarop hebben ze besloten dat het beter was om mij te plaatsen bij een gezin wat beter bij mij past en zo kreeg ik tussentijds onderdak bij een gastgezin van DAR.

Lees meer »

Maze ter adoptie

Hallo iedereen, ik ben Maze (Meesje) een knap doggenmeisje en heb in maart mijn 3de verjaardag gevierd ! Ik heb een mega fijne thuis maar het lukt niet meer sinds een paar weken met het andere doggen teefje van 8 jaar, nochtans waren we vroeger de dikste vriendjes, dus zoek ik een nieuwe thuis. Momenteel verblijf ik in Oost Vlaanderen.

Lees meer »

Cooper ter adoptie en in opvang

Cooper ter adoptie

Hallo iedereen, ik ben Cooper, een knappe gecastreerde mantel dog en in juli ga ik mijn 3de verjaardag vieren! Momenteel verblijf ik in Nederland bij een heel lief gastgezin van DAR.

 

Lees meer »

Blizz ter adoptie

Mijn naam is Blizz en ik ben 2 jaar! Ik ben een knappe Duitse dog en ik ben 1 van de 5 dogjes die helaas moet verhuizen.

Nu leef ik dus samen met 5 reutjes… we hebben uiteraard af en toe al eens woorden, dat is logisch denken we .. toch?

Lees meer »