Blizz ter adoptie

Mijn naam is Blizz en ik ben 2 jaar! Ik ben een knappe Duitse dog en ik ben 1 van de 5 dogjes die helaas moet verhuizen.

Nu leef ik dus samen met 5 reutjes… we hebben uiteraard af en toe al eens woorden, dat is logisch denken we .. toch?

 Dat is niet de reden dat wij uit elkaar moeten hoor. Wij zijn op zoek naar een nieuw forever home omdat het zwaard van Damocles boven het hoofd van ons baasje hangt!!

Ons baasje moet snel weg uit ons huis en hij beseft dat hij nergens een thuis kan vinden voor hemzelf met 6 (!) dogjes. Het klopt, er is nog een mooie meid bij ons maar zij is al 8 jaar. Ons baasje hoopt dat hij tenminste samen met haar een nieuwe thuis kan vinden. Wij vragen dan ook om geen kritiek te geven op ons baasje, we zijn allemaal gelukkig samen én ons baasje heeft ontzettend veel verdriet.

Ik ben dus Blizz en en afgelopen december heb ik 2 kaarsjes mogen uitblazen. Van al mijn broertjes ben ik diegene die de wereld om mij heen soms nog heel spannend vindt. Dan kan ik mij nog wel eens verschuilen achter mijn broertjes.

Ze zeggen dat het nergens voor nodig is omdat ik heel knap en heel lief ben. Maar misschien wil jij me wel helpen zodat ik zelfverzekerder word en dat ik zelf ook ga inzien dat ik eigenlijk een super leuk dogje ben.

Aan de leiband lopen ken ik nog niet. We hebben nu immers een hele grote tuin waar we naar hartenlust kunnen rondrennen. Ik zou het heel fijn vinden als er een andere stabiele hond aanwezig is. Maar dit is niet perse nodig.

Autorijden vind ik leuk, kinderen ook maar soms kan ik wel een beetje lomp zijn. Maar dat bedoel ik niet verkeerd. Katten ken ik niet. Varkens en kippen wel.

Baknijd heb ik niet en slopen doe ik ook niet. Wel doe ik mijn huis netjes bewaken.

Met wie mag ik samen de wereld gaan ontdekken?

Mail snel naar dogangelsrescue@outlook.com en dan kunnen we gaan daten! Ik word met contract geplaatst.

 


 »