Cooper ter adoptie en in opvang

Cooper ter adoptie

Hallo iedereen, ik ben Cooper, een knappe gecastreerde mantel dog en in juli ga ik mijn 3de verjaardag vieren! Momenteel verblijf ik in Nederland bij een heel lief gastgezin van DAR.

 

Ik kan aan de leiband wandelen en durf zoals bijna iedere dog wel eens te trekken als ik een viervoeter zie naderen. Ik rij heel graag mee met de auto. Naar mensen toe ben ik in het begin wat terughoudend vooral als deze “direct” op mij afkomen maar dat gaat snel voorbij, ik kan met kinderen, maar niet met hele kleine kindjes gewoon omdat ik heel veel energie heb én soms te uitbundig kan zijn… die kleintjes zijn ook zo snel omver gelopen hé 😊


Katten daar ga ik graag achter, nochtans ik kan met konijntjes maar die zitten wel in een hok. Ik heb ook geen problemen met andere honden, ik zou graag een nieuwe thuis vinden waar een knap teefje mijn speelvriendinnetje wordt. Als mijn baasjes op vakantie gingen, kon ik me altijd lekker uitleven met andere dogjes waar ik op vakantie was. Baknijd heb ik wel naar andere honden toe, maar zeg nu zelf, heb jij graag dat ze aan jouw eten zitten in jouw kom?


Ik ken een aantal commando’s, ik sloop niet, ik ben een beetje waaks maar verder wel een rustige slaper op de bank of ik lig in de tuin te zonnen! Ik ben het niet gewend om heel lang alleen te zijn. Een paar uurtjes kunnen we samen gerust opbouwen.


Heb jij een knap teefje of zie je mij sowieso wel naast jou op de bank? Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com zodat we kennis kunnen maken met mekaar.
Ik hoop namelijk dat ik snel mijn nieuwe forever home ga vinden, voordat ik mij teveel ga hechten aan mijn lieve gastouders.

 

Ik word met contract geplaatst.

 

 


«   »