Maze ter adoptie

Hallo iedereen, ik ben Maze (Meesje) een knap doggenmeisje en heb in maart mijn 3de verjaardag gevierd ! Ik heb een mega fijne thuis maar het lukt niet meer sinds een paar weken met het andere doggen teefje van 8 jaar, nochtans waren we vroeger de dikste vriendjes, dus zoek ik een nieuwe thuis. Momenteel verblijf ik in Oost Vlaanderen.

Ik durf wel wat trekken aan de leiband, maar dat duurt niet lang én echt uithalen als ik een andere hond zie dat doe ik meestal niet… soms Ik loop ook graag eens los, zodat ik kan rennen ! Maar ik luister direct als baasje me roept, dan krijg ik een lekker snoepje  voor eten doe ik alles.


Mee op stap gaan met de auto doe ik graag, ik hou van kinderen maar echte kleine kindjes daar ben ik wat te fel voor. Ik hou van mannen en vrouwen behalve iemand met een pet op, dat vind ik mega eng. Waar ik nu woon is er ook een kat maar ik durf er wel eens achter jagen.


Als ik mijn eten krijg dan moet ik “wachten” tot ik het commando “go” hoor, dan mag ik pas smullen. Ik heb geen baknijd naar mensen toe maar wel naar de andere dog, die blijft van mijn eten af ! Ik krijg ook zo’n lekker eten, vers vlees en bij regelmaat eens wat makreel, sardines en sprot. Één keer per maand krijg ik runderhart.
Mijn baasjes zijn met mij naar de hondenschool geweest tot Corona roet in t eten gooide… Maar ik ben een zeer slimme meid en op die korte periode op school heb ik al heel wat commando’s geleerd.
Ik ben enorm voedselgemotiveerd, zelfs zo erg dat je best je sokken niet laat rond slingeren anders vind je die later wel in mijn stoelgang terug.


Waar ik niet van hou is de stofzuiger en zo’n green egg bbq… daar word ik echt kwaad op.
Wie heeft er een bank voor mij (ik ben een echte dog dus een bankhanger  ) waar ik samen met je mag op knuffelen. Een knap reutje als gezelschap zie ik ook zitten maar een teefje daar pas ik voor. Willen wij eens daten ? Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com
Ik word met contract geplaatst dwz dat Dar mij altijd zal opvolgen !

 

 

 


«   »