Druppel ***GERESERVEERD***

Hoi allemaal!

Ik ben Druppel, een knap harlekijn meisje van anderhalf jaar. Sommigen zullen mij vast herkennen en denken "huh? Druppel was toch al herplaatst?" Dat klopt, ik was maar eventjes bij een heel lief adoptiegezin. Daar was ook een Basset dame aanwezig die ik tijdens de date heus wel aardig vond. Maar ja, eenmaal daar in huis, tsja, toen liet ik toch wel zien dat ik een hele dominante jongedame ben, die vind dat alles op mijn manier moet gebeuren. En dan kan ik venijnig uit de hoek komen hoor!Daarop hebben ze besloten dat het beter was om mij te plaatsen bij een gezin wat beter bij mij past en zo kreeg ik tussentijds onderdak bij een gastgezin van DAR.

Ik zat ook niet helemaal lekker in mijn vel. Toen ik ter adoptie kwam, was ik niet op gewicht en ik had mijn staart kapot geslagen tegen de wanden van de kennel waar ik in verbleef.

Sinds begin Mei ben ik liefdevol opgevangen en heel goed verzorgd door een gastgezin van DAR in België. Mijn buikje wordt dagelijks goed gevuld en ik ben weer terug op gewicht.Ook mijn staart is op een klein plekje na weer helemaal genezen door dagelijks inzwachtelen en verzorging.Nu is de tijd gekomen dat ik weer terug ter adoptie kan. Ik zou wel hier bij de lieve mensen willen blijven, maar hey, dat teefje in hun roedel zorgt nog al eens voor opstootjes tussen ons, dus ik ga liever op zoek naar een gezin waar geen teef aanwezig is. Dan hoef ik ook niet zo bazig te doen hè.

Ik kan goed met andere honden, kinderen (vanaf 10jaar), heb geen baknijd. Ik wandel goed mee aan de leiband en kan ook prima los in de losloopgebieden. Autorijden is geen probleem.Ik zou een maatje (een geholpen reutje) wel gezellig vinden om mee samen te zijn. En misschien dat hij mij ook wat meer zelfverzekerder kan maken, want ik vertrouw niet direct iedereen. Mijn gastouders zeggen ook dat ik schichtig ben als je mij bruut benaderd. Het vertrouwen in vrouwen heb ik wat meer terug gekregen door mijn opvangmama.

Heb jij die plek op jouw bank en wandel je graag, zodat ik lekker veel beweging krijg straks en denk jij mij te kunnen overstelpen met Liefde en aandacht?

Mail dan snel naar: DogAngelsRescue@outlook.comWie weet, kunnen wij binnenkort kennis maken.

 

Momenteel verblijf ik in West Vlaanderen, België. En ik word met contract geplaatst.

 

 

 


«   »