TJ ter adoptie

Hallo allemaal,

 

Ik ben TJ, een vrolijke lieve manteldoggendame en ik word in september 2 jaar. Ik ben een echte knuffelkont en een allemansvriend.

Verder ben ik heel goed in graven en dat is best handig als je je eigen waterput wilt hebben. Van handdoeken maak ik graag reepjes en een doos oud papier verwerk ik vakkundig tot confetti.
 

Waarom sta ik dan ter adoptie zou je denken?
Het probleem is dat in mijn huis (West-Vlaanderen) ook een Engelse Cocker Spaniel woont en wij echt geen vriendjes zijn.

Mijn bazin heeft echt alles geprobeerd en heeft mij zelfs naar de dierenarts gebracht om gesteriliseerd te worden, maar helaas heeft dat niet geholpen en vinden wij elkaar echt niet leuk.

Na al enkele keren een aanvaring gehad te hebben, heb ik de kleine nu echt pijn gedaan. Tja, groot tegen klein dan win ik altijd.

Op dit moment heeft mijn bazinnetje het huis in tweeën gedeeld, maar de gezelligheid is er dan niet meer. Met de nodige moeite heeft ze dus besloten om voor mij nieuw huisje te zoeken zodat mijn leven weer vol lol en gezelligheid wordt.

Kan ik met grote honden?  Ja, ik wou wel spelen met de Mechelse herder van een vriend, maar dat wou die dame niet. Maar een grote dog vriend om mee te spelen zou ik denk ik best leuk vinden.

 

Verder ben ik natuurlijk een puber, aan de leiband kan ik prima lopen, maar als ik iets zie wat me leuk lijkt, dan vergeet ik soms even dat er nog iemand aan de andere kant van de lijn zit :D Maar sinds mijn bazinnetje een gentle leader gebruikt, gaat het een stuk beter.

 

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden en denk je "die wil ik wel ontmoeten!", mail dan naar dogangelsrescue@outlook.com en wie weet, hebben wij een date.

 

Oh ja, ik word met contract geplaatst.

 

 


«   »