Sire Eddy ter adoptie

Mijn naam is Sire Eddy maar iedereen noemt me gewoon Eddy hoor 😊

 

Ik ben een prachtige, knappe, gele tijger reu en ik heb in april mijn derde verjaardag gevierd. Door medische omstandigheden in ons huisgezin ben ik genoodzaakt om een nieuwe thuis te zoeken. Momenteel verblijf ik in West-Vlaanderen.

Ik ga heel graag wandelen en als ik los mag lopen, kom ik mooi naar baasje. Ik heb zelden bananen in mijn oren. Met de auto rij ik mee maar verwacht niet dat ik ga liggen, ik blijf mooi rechtop staan (meestal) zodat ik alles kan zien.

Mensen, kinderen groot of klein geen probleem, katten ken ik niet maar gezien mijn zachte aard zal dat ook wel lukken en uiteraard een knap teefje als gezelschap zie ik helemaal zitten. Trouwens, ik ben geholpen, dus pups kunnen er niet meer komen 😊

Ik kan een aantal uren alleen zijn, ik slaap dan lekker op de bank en maak niets stuk. Ik hou van een tuin, ik ben het gewoon om in een grote tuin te mogen spelen.

Ook ken ik een paar commando’s maar ik ben zo braaf, lief en sociaal, dat ik echt niet meer hoef te kennen hoor. Ik ben een super sociale kerel, die met iedereen overweg kan.

Wie heeft er voor mij een bank waar ik mag op knuffelen met jou ? wie heeft er een tuin en eventueel een knappe meid voor me om mee te spelen ? Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com zodat we kunnen daten.

Ik word wel met contract geplaatst, dat betekent dat DAR altijd over me zal waken.

 


«