Suus in opvang

Mijn naam is Suus en in december word ik 4 jaar.

Ik ben een héél lief doggen-meisje.

Momenteel zit ik in opvang bij Angelique Prins. Zij evalueert honden en zeer specifiek Duitse doggen, maar er scheelt aan mij geen bal, ik ben gewoon even de weg kwijt.

Ik hou van mensen groot en klein, ik heb geen enkele agressie naar andere honden als ze niet té dominant zijn. Ik rij graag mee met de auto, ik wandel graag en kan best mijn energie kwijt in een losloopgebied of een grote tuin.

Baknijd heb ik niet, ik sloop niet en ken een paar commando’s. Andere dieren, zoals katten bv. ken ik niet. Ik ben ook waakzaam maar niet vervelend waakzaam hé !! Ik ben gewoon alert !

Ik ben een super lieve aanhankelijke meid (ook de gedragstherapeute Angelique Prins zegt dit). Zoals elke dog hou ik van knuffelen, aandacht en een warme bank. De nieuwe baasjes moeten er wel rekening mee houden dat ik nog een zwaar rouwproces te verwerken heb en daarvoor heel wat tijd én liefde nodig zal hebben. Het liefst wil ik wonen in een nieuwe thuis waar altijd iemand thuis is, waar er geen kleine kinderen zijn en geen andere teefjes.

AUB heb jij die definitieve thuis voor me?

Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com. Ik wil zo graag een stabiele warme thuis voor altijd!

Zoals al de DAR-doggen word ook ik met contract geplaatst.

 

Enneuh... opvang kost centjes... Dus jullie mogen DAR gerust een beetje helpen hoor!