Suus ter adoptie *kandidatenlijst gesloten*

Mijn naam is Suus. Ik ben een knappe doggen-meid en in december word ik 4 jaar.

Ik had een super thuis, ik kon altijd vrij binnen en buiten lopen en was zeer geliefd. Ik werd behandeld als een echt prinsesje, ik was zo gelukkig met mijn baasje die zo ontzettend lief voor me was...

Maar plots sloot mijn lieve baas me op, ik kon geen kant meer uit én hoorde een knal, hij benam zich van het leven... en daar zat ik. Uren heb ik gewacht, hij kwam niet meer naar beneden en ik wist toen wat mijn neus me vertelde … ik wist dat ik mijn baasje kwijt was, ik was en ben nog altijd totaal ontredderd.

 

 

Daarvoor zat ik in een roedel die veel te groot voor me was, en zo ben ik bij deze lieve man terecht gekomen.

Dankzij de eerste baasjes en DAR logeer ik nu even bij Angelique Prins. Zij evalueert honden en zeer specifiek Duitse doggen, maar er scheelt aan mij geen bal, ik ben gewoon even de weg kwijt.

Ik hou van mensen groot en klein, ik heb geen enkele agressie naar andere honden als ze niet té dominant zijn. Ik rij graag mee met de auto, ik wandel graag en kan best mijn energie kwijt in een losloopgebied of een grote tuin.

Baknijd heb ik niet, ik sloop niet en ken een paar commando’s. Andere dieren, zoals katten bv. ken ik niet. Ik ben ook waakzaam maar niet vervelend waakzaam hé !! Ik ben gewoon alert !

Ik ben een super lieve aanhankelijke meid (ook de gedragstherapeute Angelique Prins zegt dit). Zoals elke dog hou ik van knuffelen, aandacht en een warme bank. De nieuwe baasjes moeten er wel rekening mee houden dat ik nog een zwaar rouwproces te verwerken heb en daarvoor heel wat tijd én liefde nodig zal hebben. Het liefst wil ik wonen in een nieuwe thuis waar altijd iemand thuis is, waar er geen kleine kinderen zijn en geen andere teefjes.

AUB heb jij die definitieve thuis voor me?

Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com. Ik wil zo graag een stabiele warme thuis voor altijd!

Zoals al de DAR-doggen word ook ik met contract geplaatst.

 


 »