* * Uma is gereserveerd! * *

Mijn naam is Uma, ik ben een knap jong teefje en vier in januari mijn eerste verjaardag. Ik verblijf momenteel in België. Door omstandigheden ben ik genoodzaakt om een nieuwe thuis te zoeken en neen geen verwijten aan mijn baasjes aub!

We hebben nu een grote tuin waar ik graag in ravot én wandelen doe ik ontzettend graag, ik zou de ganse dag op stap kunnen gaan.

Baasje heeft me geleerd als we gaan wandelen en daar komt een auto aan of een andere hond dat ik mooi moet gaan zitten. Met de auto ga ik graag mee.. ik hou gewoon van op stap te gaan 😊, ik ben een zeer actieve meid.
Nu leef ik samen met een andere hond, een reutje en dat gaat prima. Ik hou van kinderen klein en groot, katten ken ik niet.

Baknijd?
Toch maar beter dat als ik eet, je me best gewoon van mijn maaltijd laat genieten. Ik ben waaks, ik blaf bij geluiden die ik niet ken.

Slopen?
Ja als ik té lang alleen ben, dan begin ik te slopen hoor daarom hebben mijn baasjes nu heel wat touwen en speeltjes gekocht zodat ik me daar kan mee amuseren. Het is belangrijk dat ik dagelijks voldoende beweging krijg, zodat ik mijn energie kwijt kan. Geef me daarna nog een lekkere maaltijd en ga ik moe en voldaan lekker uitbuiken op de bank.

Ik ken een aantal commando’s maar zoals ieder Dogje heb ik soms wel bananen in mijn oren. Kortom, ik ben een zeer sociale dog die heel graag op stap gaat, die heel graag veel aandacht krijgt én die van kinderen houd. Ik vind het zo fijn om met hen te spelen.

Heb jij die warme thuis voor mij waar ik met je op de bank mag kroelen, die met me wil gaan wandelen én die heel veel aandacht voor me heeft en dan liefst ook nog met een paar kindjes, mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com en hopelijk kunnen wij dan daten. Ik word met contract geplaatst.


«   »