Rover ter adoptie

Hoi! Mijn naam is Rover, ik ben een knappe, wat onzekere, blauwe Doggen dame en ik heb van de zomer in augustus mijn derde verjaardag mogen vieren. Door familiale omstandigheden zoek ik een nieuwe warme bank waarop ik naast jou mag liggen. En misschien heb je ook nog wel een fijne mand met een zacht kussen waarop ik met mijn ranke pootjes kan neerstrijken?

Momenteel verblijf ik in het zuidelijke deel van Nederland.

Gedurende mijn eerste levensjaar liep ik vrolijk en vrij los rond. Totdat... ik tot drie keer toe ben gebeten door een andere hond. Dit heeft mij zo super onzeker gemaakt,  dat ik daardoor onvriendelijk ben geworden naar andere honden. Momenteel ben ik in mijn gedrag niet de beste versie van mijzelf. En jullie kenners weten wel dat de goedheid zelve in mij zit als Duitse Doggen dame. 

 

Wanneer je serieuze interesse hebt om mij in jouw gezin op te nemen, vraag ik wel om met mij op training te gaan. Want wij moeten samen echt wel even aan de bak. Ook heb ik heel duidelijke leiderschap nodig van jou en een consequente opvoeding van het hele gezin. Als je dat niet doet, neem ik het heft in eigen poten en zal ik iedereen laten zien dat IK de bazin ben. Maar volgens mij is dat niet de bedoeling in jullie mensenwereld.

 

Ik ken de basiscommando's goed en ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin met kindjes.

Liever kom ik niet in een gezin met hele kleine kindjes, want ik ben nogal lomp daarmee. Een huilende baby word ik toch wel wat nerveus van.

Ik ga graag mee met jou op stap en mee in de auto. Aan de leiband/riem durf ik best wel te trekken. Zou je bereid zijn om dat te oefenen met mij, zodat ik straks heel deftig naast jou kan lopen? 

 

Katten kunnen beter uit mijn zicht blijven want die jaag ik graag op.

Verder ben ik waaks en beschermend naar mijn gezin toe. Ook hier vraag ik weer duidelijk leiderschap, want anders jaag ik gerust iedereen weg met mijn zware Doggen blaf.

Baknijd ken ik niet, maar eenmaal mij een lekker botje gegeven, probeer deze dan niet weer af te nemen hè.

 

Ik ben een hele aanhankelijke dame, ik hou van knuffelen, spelen en wandelen. Als je mij een prikkelarme omgeving kunt bieden, dan zal ik vast van een onzekere dame opbloeien tot een zelfverzekerde, stabiele Dog.

 

Dus heb jij voor mij een plaatsje op de bank, heb je tijd om met mij te trainen en beschik je over het nodige geduld? Mail dan naar dogangelsrescue@outlook.com dan maak ik graag kennis met jou. Ik word met contract geplaatst.


«   »