Queen ter adoptie

Hoi allemaal,

 

It’s me again… Queen! Ik ben een deftige, gesteriliseerde, harlekijn dame van 4 lentes jong en verblijf momenteel in Nederland in het land van maas en waal.

Degenen die al wat jaren DogAngels Rescue volgen, zullen mij misschien wel herkennen.


Twee jaar geleden stond ik ook via DAR ter adoptie. Er vlogen destijds heel wat vragenlijsten heen en weer, met kandidaten die mij graag wilden adopteren. Tot de dag dat er een perfecte match was met een fijn gezin. Ik viel met mijn neus in de boter, want mijn mand en zetel stonden middenin een gezellige beestenboel. Ik kan dan ook goed samen met kippen, hagedissen parkieten, kanaries. Dat ben ik wel gewend. Met katten kan ik niet samen, die jaag ik het liefste na.


 

Momenteel zijn er in het gezin ook kindjes aanwezig, maar als je het mij vraagt heb ik daar in mijn nieuwe forever home niet zo een behoefte aan. Vooral als kinderen mij zo gaan aan zitten staren met hun ogen, daar word ik zo zenuwachtig van en ik voel dat dan wel een beetje als een bedreiging. Ja sorry hoor, ik ben ook maar een Duitse Dog. Maar, nog steeds wel de lieve, aanhankelijke Queen die veel aandacht nodig heeft. En als ik dat niet krijg, kom ik het wel bij je halen 😊

Mijn vrouwtje is eigenlijk altijd thuis dus zo vaak ben ik niet alleen. Ja, wel eens een uurtje als ze boodschappen moet doen. Ik kan je alleen niet beloven dat ik niet zal blaffen als ik een ochtend of middag alleen thuis moet blijven als je straks voor je werk de deur uit moet.
Slopen doe ik niet, baknijd heb ik ook niet. Wel eet ik graag dingen, willekeurige voorwerpen wat ik maar tegenkom. Ik heb een keer iets fouts gegeten waarvoor ik geopereerd moest worden. Mijn maag is toen ook vastgezet.

Verder ben ik voor veel dingen allergisch en is het belangrijk dat ik het juiste voer krijg (hypoallergeen), anders krijg ik allerlei bultjes en dergelijke. Baasjes geven mij ’s morgens Pretnerol pilletjes wat helpt tegen allergische reacties.

Ik kan best met andere honden, alleen sommige kleinere hondjes wil ik nog wel eens tegen blaffen. Ik loop braaf met je mee aan de leiband. Soms als het rustig is in het losloopgebied mag ik even lekker los. Als ik losloop heb ik wel wat banaantjes in mijn oren en kom ik niet direct als je mij weer terugroept. Tsja, het is toch veel te interessant om overal te snuffelen? Ok, misschien als je mij beloont met een lekker snoepje (waar ik niet allergisch voor ben), kom ik vlotter bij je terug!

Net als bij andere onzekere Dogjes heb ik behoefte aan geduldige en consequente baasjes die mij de juiste begeleiding geven en waar ik steun bij kan vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij, zie je mij al naast jou liggen op de bank en wil je met mij op date voor een persoonlijke kennismaking? Stuur dan een een mailtje naar: dogangelsrescue@outlook.com

Ik word met contract geplaatst.


«   »