Renzo **kandidatenlijst GESLOTEN***

Mijn naam is Renzo en ik ben een knappe jonge dog én vier pas in mei mijn eerste verjaardag.

 

Door familiale omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuwe thuis en neen, geen verwijten naar mijn baasje aub! Momenteel leef ik in Oost-Vlaanderen (België).

 

Ik ben nog een pubertje en dus soms wel heel onstuimig en lomp. Maar ik kan met een ander knap teefje samen wonen en zelfs met katten, ja je leest het goed ik kan met katten overweg.

 

Uiteraard ben ik sociaal, zeer sociaal, dat zijn wij dogjes toch allemaal hé!

 

 

Ik kan best uren alleen zijn (maar liever niet natuurlijk), ik ben een zindelijke jongen en loop mooi aan de leiband én mag regelmatig gewoon vrij (zonder leiband) mee wandelen. Met de auto meerijden, vind ik ook fijn. Ik hou van mensen groot en klein maar mijn huidig baasje denkt toch dat het beter is om geen nieuwe thuis te zoeken waar kleine kindjes zijn, gezien mijn enorm enthousiasme en lompheid  

 

Verder ben ik een alert kereltje, als ik iets hoor, ga ik direct inspecteren wat of wie het is én verwittig mijn baasje. Soms durf ik al eens mijn eigen kussen slopen maar ik sloop nooit iets van mijn baasje. Ik ken al een aantal commando’s.

Zeg nu zelf, ook al ben ik nog een puber, ik ben best wel een flinke brave dog!

 

Heb jij voor mij die bank staan waarop ik met je mag op knuffelen, mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com zodat wij kunnen daten! Ik word wel met contract geplaatst.


«