Badger ter adoptie

Hoi allemaal,

 

Ik ben Badger. Misschien herken je mij wel van andere foto's op de website van DAR? Ja, ik ben inderdaad een van de knappe vijf doggen uit de omgeving Antwerpen, die door omstandigheden een nieuw huis zoekt.

 

Ons papa Percy en mijn broertje Rival hebben onlangs het geluk al gehad om te zijn geadopteerd door hele lieve mensen waar ze het heel goed doen en super gelukkig zijn! Dat is ook mijn droomwens, ik zou ook zo graag een nieuwe forever home vinden, met zo'n heerlijke zachte bank waar ik op mag liggen en mijn hoofd op een kussentje kan leggen.

In december heb ik mijn 2de verjaardag gevierd en ik ben niet geholpen. Ik word ook veel liever geholpen aan een mals hondenkussen hè. Aangezien mijn baasje een hele grote tuin heeft met daarachter nog wat velden en weilanden waar ik heerlijk kan ravotten, ben ik niet echt gewend om aan de leiband te wandelen. Maar, ik zou dat wel heel graag met jou willen oefenen! Ik ben nog jong en leer snel. Ik rij graag mee met de wagen, ik kan met kinderen, ik kan met andere honden overweg want ik ben geen jongen die wil domineren. Nee, ik ben juist de rustige van ons, eerder een beetje verlegen.

Met mijn broertje Blizz (die ook nog ter adoptie is), speel ik heel graag. Katten ken ik niet! Varkens en kippen ben ik wel gewend.Baknijd heb ik niet, ik sloop niet, ik ben wel waaks net als andere Doggen. Ik kan best een aantal uren alleen zijn, maar echt alleen ben ik nooit hè, aangezien ik mijn broertjes heb.

Zou je met deze verlegen jongen wel eens kennis willen maken? Zie jij het wel zitten om samen met mij op de bank te hangen? Mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com En wie weet, zie ik je binnenkort in het echt! Ik word met contract geplaatst.

 


«   »