Bengo *kandidatenlijst gesloten*

Mijn naam is Bengo en ik ben een mega knappe dog (al zeg ik het zelf ) en in oktober vier ik mijn 3de verjaardag. Momenteel ben ik in een opvanggezin in Oost-Vlaanderen, mijn vorig baasje wou me naar een asiel brengen en gelukkig heeft deze lieve dame dit gehoord én mocht ik bij haar in opvang. Ook de mama van mijn ouders (fokster) is blij dat ik zo’n fijne dame heb leren kennen… mijn vorige thuis was nu niet de fijnste plaats .. jammer genoeg.

 

Ik hou van mensen groot en klein, ik toom zelfs mijn kracht in bij kleinere kindjes. Knuffelen is mijn geliefkoosde bezigheid, mijn opvangmama noemt me zelfs een vat vol liefde. Aan de leiband lopen doe ik als de beste, je zegt voet en ik blijf dan mooi naast je lopen. Uiteraard rij ik ook mee met de wagen.

 

Ik kan best met andere honden, vooral teefjes vind ik mega fijn, maar ze mogen wel niet te klein zijn omdat die meestal angst hebben van een grote dog met een peperkoeken hartje !Ik kan best een paar uurtjes alleen zijn maar de eerste dagen heb ik wel wat verlatingsangst. Zoals ieder dogje ben ik een beetje waaks, vreemde geluiden doen me blaffen !

 

Kortom ik ben een dogje die met iedereen overweg kan, die regelmatig knuffels komt vragen én die heel graag met jou op de bank wilt kroelen (ik ben zoals iedere dog een échte bankhanger ) Wie heeft die bank voor mij ? ik ben echt een giga lieve dog, mail dan snel naar dogangelsrescue@outlook.com zodat ik met jou kan daten.

 

Ik word wel met contract geplaatst, dwz DAR blijft me volgen hoor !

 

 


«   »